top of page

Syrianska assyriska kaldeiska

Syrianska assyriska kaldeiska

Frakt & returer

Frakt Policy

Vi fraktar med Postnord, ditt paket anländer inom 2-3 dagar (ibland upp till 7 dagar) från att varan skickats (ej helger och röda dagar). Skulle en försening av paketet ske så kontakta oss via mail så tar vi kontakt med postnord. Avvakta alltid 1-2 dagar extra då helger och röda dagar inte räknas in i frakttiden. 

Fraktkostnad från 39:- spårbart till brevlådan.

RETUR POLICY

—------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vår policy varar i 14 dagar enligt konsumentköplagen. Om det har gått 14 dagar sedan ditt köp kan vi tyvärr inte erbjuda dig återköp eller byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara helt oanvänd och i samma skick som du fick den. Varan måste vara i originalförpackningen oöppnad.
OBS! Endast oöppnade förpackningar godkänns!

Ej returbar artikel:
* Presentkort

För att slutföra din retur behöver vi ett kvitto eller Orderbekräftelse.
Skickas med varan som returneras

Det finns vissa situationer där endast delvis återbetalning beviljas: 
* Alla varor som inte är i sitt ursprungliga skick, är skadade eller saknar delar av skäl som inte beror på vårt fel.
* Alla artiklar som returneras senare än 30 dagar efter leverans

När din retur har mottagits och inspekterats kommer vi att skicka dig ett e-postmeddelande för att meddela dig att vi har fått din returnerade vara. Vi kommer också att meddela dig om godkännande eller avslag på din retur.
Om du godkänns kommer din återbetalning att behandlas, och en återbetalning kommer automatiskt att ske till din ursprungliga betalningsmetod inom 1-10 dagar beroende på betalningsmetod.

EJ UTLÖSTA PAKET DEBITERAS MED 120KR ADMINISTRATIONSAVGIFT


Sena eller uteblivna återbetalningar
Om du inte har fått någon återbetalning ännu kontrollerar du först ditt bankkonto igen.
Kontakta sedan din bank, det kan ta lite tid innan din återbetalning anländer till ditt konto.
Det finns ofta en viss behandlingstid innan en återbetalning registreras.
.
Om du har gjort allt detta och du fortfarande inte har fått din återbetalning ännu, vänligen kontakta oss på dani.i.collection@gmail.com.

Nedsatta varor
Returer godkänns inte på utförsäljnings varor! 
Endast ordinarie prissatta produkter kan återbetalas, EJ rea varor! 


Byten/ersättningsvaror 
Vi byter endast ut varor om de är defekta eller skadade. Gäller endast varor skadade under leverans eller vid fabriksfel. Om du behöver byta ut en vara mot samma, skicka oss ett mail på dani.i.collection@gmail.com för ytterligare anvisningar. 


Frakt
För att returnera din produkt ska du skicka din produkt till adressen anges vid mail kontakt.

Du kommer att vara ansvarig för att betala för dina egna fraktkostnader för att returnera din vara (om inget annat sägs). Fraktkostnader ersätts inte. Om du är berättigad återbetalning dras kostnaden för returfrakten av från din återbetalning.

Om du skickar en vara värd över 500kr, bör du överväga att använda en spårbar frakttjänst eller köpa fraktförsäkring. Vi garanterar inte att vi kommer att få din returnerade vara därmed ansvarar vi inte för det!

bottom of page